Indiana Hoosiers on ollut yksi menestyksekkäimmistä college koripallo-ohjelmia kaiken aikaa. Hoosiers on voittanut viisi kansallista mestaruutta, käynyt kahdeksan Final Fours, esiintynyt 20 Makea 16: s ja tehnyt turnauksen 36 kertaa. Indiana on voittanut myös 20 Big Ten-konferenssimestaruutta.

on melko turvallista sanoa, että Indiana on hallitseva, tunnettu yliopistokoripallokoulu.

myös Hoosiereilla on runsaasti perinteitä, sillä ne käyttävät yhä monia näistä perinteistä nykyään. Siksi ohjelmaa seurataan niin laajasti., He eivät ole siirtymässä kohti nykyaikaistamista vaan eteenpäin, mikä on saanut heidät huomannut ja laita ne kartalla.

sijoitus Indianan historian viiden parhaan joukkueen joukossa on kova, mutta nämä ovat mielessäni viisi parasta joukkuetta.

Tämä joukkue on yksi parhaista Hoosier joukkuetta on koskaan koottu. Jotkut jäsenet tiimi mukana Calbert Cheaney, Alan Henderson, Chris Reynolds, Greg Graham, Pat Graham, Matt Koskaan, Todd Leary, Damon Bailey, Eric Anderson ja Jamaal Meeks.

tänä vuonna joukkue on yhtä syvä ja lahjakas kuin tämä joukkue., Toivotaan Hoosiersien puolesta, että he tekevät jotain, mihin tämä joukkue ei pystynyt, ja se voittaa mestaruuden.

Myöntää, Hoosiers on ruuvattu kamala tuomariksi Duke peli Minneapolis kansallinen semifinaali. Erotuomarit tekivät kaikkensa pitääkseen Indianan poissa titteliottelusta. Jos he pysyisivät poissa tieltä, tämä joukkue olisi voinut rehellisesti voittaa kuudennen mestaruutensa.

toinen asia, joka pitää tämän joukkueen erossa dominoinnista ja hypetyksestä, kuten tämän vuoden joukkueessa oli niin paljon muitakin lahjakkaita joukkueita.,

Michiganissa oli ”Fab 5”, Duke oli juuri voittanut tittelin edellisenä vuonna, Ohio State oli vahva, UNLV oli hyvä ja Kansas mahtava. Tämä oli ennen kuin joukkueet olisivat vain saaneet pelaajat hyppäämään NBA: han. Heillä oli sellaisia ohjelmapelaajia kuin IU: lla on nyt.

Jos tämä joukkue olisi nyt paikalla, he menisivät voittamattomina helposti. He eivät voittaneet mestaruutta. Tämä joukkue on yksi viidestä parhaasta joukkueesta, eikä neljän viimeisen esiintymisen tekeminen haittaa heidän asiaansa.,

Tämä joukkue, vuodesta 1990 asti tällä kaudella, on eniten Big Ten voittoja tahansa kolmen vuoden span, vietti 51 53 viikkoa top 10 ja 38 viikko viisi. Tämä oli erittäin hyvä aikakausi Indianan koripallossa, ja tähän olemme nyt menossa.

1980-1981 (26-9)

Tämä joukkue sijoittui kolmanneksi, koska niiden championship-kausi ja vankka pelata. He eivät olleet barnbusters koko kaudella, koska he lopettivat yhdeksän tappiota, mutta mitä he tekivät oli rakentaa turnauksen ja tuli kuuma, kun se lasketaan.,

Isiah Thomas oli star joukkueessa ja johti Hoosiers backcourt ja oli heidän tärkein pisteytys vaihtoehto. Monet pitävät tätä joukkuetta vain hänen, mutta he sivuuttavat joitakin suuria tähtiä.

Kaiken kaikkiaan 10 pelaajaa pois tämä joukkue saisi laadittu NBA—irti mitään Hoosiers joukkue kaiken aikaa. Tämä joukkue oli lahjakas ja erityinen.

1974-1975 (31-1)

Tämä joukkue oli yhden pelin päässä oikeasti on Nro 1 tällä listalla. He juoksivat Pöytyän runkosarjan loppuun lukemin 29-0., Voittamaton Big Ten-kausi pidensi Hoosiers ’ Big Ten-voittoputken 37 peräkkäiseen otteluun.

– Se oli niin hallitseva joukkue, että he hakkasivat heidän Big Ten vastustajat keskimäärin 22,8 pistettä ja oli neljä niiden viidestä alkupaloja All-Big Ten ensimmäinen joukkue.

yksinäinen tappio tuli alueellinen lopullinen pelätty Kentucky Wildcats. Jos se ei ollut Scott Voi murtaa kätensä vastaan Purdue, Hoosiers todennäköisesti olisi vain lyöty Wildcats, mutta voitti.,

Moni voisi väittää, että yksi mestaruuden joukkueet pitäisi olla täällä sen sijaan joukkue, joka ei ole, mutta tämä joukkue oli yksi parhaista koskaan laittaa karkkia raidat.

1986-1987 (30-4)

Indiana Hoosiers on ollut Nro 1 siemen NCAA turnauksen kaksi kertaa. Kausi 1986-1987 oli yksi niistä. Se oli myös viimeinen kerta, kun Hoosiers voitti maan mestaruuden.

tämä joukkue oli ladattu. Siihen kuuluivat Steve Alford, Dean Garrett, Keith Smart, Daryl Thomas, Ricky Calloway monien muiden tähtien joukossa., Tämä joukkue on verrattavissa joukkueeseen nyt, koska monet heistä eivät ole NBA-tason lahjakkuuksia, mutta ovat erittäin hyviä yliopistotasolla, jossa joukkue ympäröi heitä.

kaikki tässä joukkueessa työskentelivät yhdessä, eikä yksikään kaveri joutunut tekemään kaikkea maalintekoa. Viisi peliä tuli lähelle viime sekunnin laukauksia, mukaan lukien viimeinen peli Syracusea vastaan.

Hoosierit olivat tänä vuonna mukana kymmenessä mestarijoukkueessa ja voittivat NCAA: n mestaruuden. Tämä joukkue kaatuu ikuisesti joukkuesuuntautuneeseen peliinsä ja suuruuteensa.,

1975-1976 (32-0)

Tämä joukkue ei ole vain paras Hoosiers historia, mutta ne ovat hyvin mahdollisesti paras joukkue historiassa college koripallo. Se on viimeinen joukkue, joka on ollut voittamaton yhden kauden ajan, ja he tekivät sen dominoivalla tavalla.

viimeinen heitto oli kolme All-Amerikkalaiset ja palasi neljä alkajaisiksi alkaen hallitseva joukkue edellisenä vuonna. He sijoittuivat kauden aikana sijalle 1, eivätkä koskaan luopuneet siitä paikasta.

Indiana aloitti kauden suurella voitolla Neuvostoliitosta Kauppatorin areenalla., He siis päihittivät UCLan 20 pisteellä aloittaakseen runkosarjan, eivätkä katsoneet taakseen. Monet väittivät tämän joukkueen olevan maailman paras.

Scott Voivat jatkoi voittaa Iso Kymmenen Vuoden Pelaaja ja Kansallinen Vuoden Pelaaja. Bob Knight voitti Vuoden valmentajaksi, kun Kent Benson voitti merkittävin Pelaaja Turnauksen.

Tämä oli hyvin erikoinen joukkue. Olisinpa voinut nähdä heidän pelaavan.